Kundebesøk på Pynteriet

IMG_2745_Fotor_20140617

Det er alltid trivelig avveksling i hverdagen, å kunne forlate kontoret å dra på kundebesøk. Spesielt hyggelig var det denne gangen, da jeg kunne besøke den nyåpnede butikken Pynteriet i Nygata 7 på Bakklandet. Tre kreative damer – Stine, Ingrida og Carol Anne – har slått seg sammen, og åpnet en flott butikk, hvor de selger sitt eget og andres håndtverk. En uke har de holdt åpnet, og salget har godt over all forventning. “En offisiell markering av åpningen kommer senere, det har det ikke blitt tid til ennå”, sier Stine. “Målet er en butikk som bugner av varer, hvor man ser noe nytt og spennende hvor enn man snur seg. Men det er kun ekte håndtverk som skal selges i butikken”. Det har de virkelig fått til, men ennå venter de inn mye nye varer. mange av produktene er “one of a kind”, så når den er solgt er den solgt, og man får ikke tak i maken. Gratulerer så mye med åpningen, jenter, og lykke til videre med butikken! Dette kommer dere til å klare helt fint.