ERP-System – Xledger

Xledger er forretningssystemet for deg som ønsker kontroll på egen virksomhet. Du får umiddelbart innsyn og oversikt, og systemet gir deg et godt beslutningsgrunnlag. Numbers AS er Xledger-partner, og hjelper deg med implementeringen i din virksomhet.

Business Intelligence at your fingertips

Xledger er forretningssystemet for deg som ønsker kontroll på egen virksomhet. Du får umiddelbart innsyn og oversikt, og systemet gir deg et godt beslutningsgrunnlag. Systemet omfatter funksjonalitet for regnskap og økonomi, bank, fakturering, lønn og reise, prosjekt og timeføring, logistikk, kunde- og leverandørreskontro. Alt du trenger for å være oppdatert, tilgjengelig når som helst og hvor som helst.

Xledger er det mest omfattende forretningssystemet i “skyen”, og systemet passer godt såvel små/mellomstore bedrifter som bedrifter med inntil 1000 ansatte. Xledger passer for de fleste bransjer, men bransjer som vil å særlig nytte av systemets funksjonalitet er tjenesteorienterte bedrifter og virksomheter med logistikk. Xledger er designet for å håndtere kjeder og konsernregnskap i automatiserte prosesser, og passer også godt for bedrifter med virksomhet i flere land.